ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани студенти,

 

Обавештавамо вас да је, после двомесечне принудне паузе, омогућен повратак у студентске домове Студентског центра „Суботица“. Студентски домови ће за све студенте који у овом периоду имају обавезе на факултетима и високошколским установама бити на располагању од петка, 15. маја, од осам часова.

 

Исхрана студената биће организована од истог дана у Ресторану 1, који се налази на Сегединском путу бр. 11.

 

Доручак и ручак ће бити послуживани у стандардном термину. Вечера ће се делити у виду сувог оброка. Сваког дана, за време ручка, студенти ће моћи да преузми вечеру за тај дан.

 

Повратак и боравак у студентским домовима је омогућен студентима који у складу са препоруком Министарства просвете, науке и технолошког развоја Репубике Србије имају обавезе на факултету и који о томе доставе адекватан доказ, којим ће потврдити да у наредном периоду имају испитне обавезе, лабораторијске или практичне вежбе. Наведени доказ студент није дужан доставити уколико високошколска установа коју похађа достави списак студената, којим доказује обавезе студената.

 

Сви објекти Установе су хигијенски одржавани, више пута дезинфиковани и безбедни за повратак студената. Иако је ванредно стање окончано, епидемиолошка ситуација је и даље озбиљна тако да се сви морамо придржавати прописаних ванредних мера. Апелујемо да будете одговорни приликом коришћења услуга смештаја и исхране, те да сарађујете са запосленима у Установи, као и да примењујете прописане здравствено - хигијенске и безбедоносне мере, ради сопствене заштите, као и заштите запослених.

 

Желимо вам срећан повратак у студентске домове!

 

Studentski centar "Subotica"
Segedinski put 11
24000 Subotica
PIB: 100960690
Tekući račun:
840-116667-06
Za studentske pogodnosti i osiguranje brine se