Štampa

Restoran I

Studentski Restoran I smešten je u ulici Segedinski put br. 11. Restoran može da primi 200 osoba i da ih kvalitetno posluži u optimalnom roku. Hrana za studente se sprema po proverenim receptima i spada sigurno u najkvalitetniju ponudu te vrste u Srbiji.

Da je to tačno najbolje potvrđuje činjenica da su pre tridesetak godina normativi koje je napravio stručni tim Restorana 1 bili polazna osnova, na bazi koje su ostali studentski centri sačinjavali svoje normative.

 

 

Restoran II

 

Studentski Restoran II sagrađen je pre tridesetak godina u neposrednoj blizini Studentskog doma „Ivo Lola Ribar" i sa kapacitetom posluženja 150 osoba u jednom trenutku. Kvalitetna hrana, spremljena na najmodernijoj opremi, prijatno osoblje i zanimljiv enterijer preporuka su za svakodnevnu ishranu studenata u istom.

 

Restoran Index

 

 

Restoran „Index" se nalazi na I spratu Studentskog restorana 1, u ulici Segedinski put br.11. Restoran ima kapacitet da može da primi i kvalitetno ugosti 80 posetilaca istovremeno. Restoran je klimatizovan, a cene su vrlo pristupačne.
Restoran je pogodan za organizaciju raznih proslava i obeležavanja drugih značajnih trenutaka. Posetiocima je na raspolaganju svaki dan i u bilo koje vreme, sve po dogovoru.

 

Studentski centar "Subotica"
Segedinski put 11
24000 Subotica
PIB: 100960690
Tekući račun:
840-116667-06
Za studentske pogodnosti i osiguranje brine se